Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition) par Tania García

Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition) par Tania García

Titre de livre: Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition)

Auteur: Tania García

Broché: 162 pages

Date de sortie: September 20, 2017

Éditeur: Eumo Editorial

Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition) par Tania García est disponible au téléchargement en format PDF et EPUB. Ici, vous pouvez accéder à des millions de livres. Tous les livres disponibles pour lire en ligne et télécharger sans avoir à payer plus.

Tania García avec Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition)

"Educar és una bonica oportunitat per créixer com a persones; cal que l'aprofitem tenint present que nosaltres no som perfectes, ni les criatures han de ser-ho."

Quan heu renyat per última vegada els vostres fills? Els crideu i els castigueu? Les rutines i les obligacions us fan discutir sovint? Si volem que els nostres fills siguin persones felices, hem de deixar de banda els crits, les discussions i els càstigs i hem d'educar-los amb respecte, empatia i amor incondicional.

L'autora ens convida a revisar l'educació que vam rebre i, a partir d'aquí, aprendre a comunicar-nos amb els fills, a pactar i fixar límits amb ells, a gestionar les nostres emocions i ensenyar-los a gestionar les seves; i a viure i conviure en harmonia amb els altres.