Contes d'animals (Catalan Edition) por Julia Roberts

Contes d'animals (Catalan Edition) por Julia Roberts

Titulo del libro: Contes d'animals (Catalan Edition)

Autor: Julia Roberts

Número de páginas: 117 páginas

Fecha de lanzamiento: August 17, 2017

Descargue o lea el libro de Contes d'animals (Catalan Edition) de Julia Roberts en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Julia Roberts con Contes d'animals (Catalan Edition)

Tothom li encanta llegir bones històries. També us agradarà llegir-los sobre gossos, gats, ós, conills, aus, peixos i altres criatures bojos. Alguns d'ells són tristos, alguns són divertits, i alguns són tots dos. Uns altres expliquen que els humans tornen a Déu a causa de la mort d'un animal no humà. Però una cosa que totes aquestes històries tenen en comú és que tocaran el cor i l'ànima.

Els principis subratllants serien la veritat, l'amor, el respecte mutu, la rectitud, la divinitat, la prioritat a la unitat de la societat, etc. Totes les persones, incloses les persones grans, gaudirien de llegir aquestes històries. Us convidem a compartir aquestes històries amb els vostres amics. Aquestes són històries que cada vegada són més populars a mesura que passa el temps.