La llegenda de la muntanya de foc (Trilogia del Foc 3): Trilogía del Fuego. Vol. III (Catalan Edition) por Sarah Lark

La llegenda de la muntanya de foc (Trilogia del Foc 3): Trilogía del Fuego. Vol. III (Catalan Edition) por Sarah Lark

Titulo del libro: La llegenda de la muntanya de foc (Trilogia del Foc 3): Trilogía del Fuego. Vol. III (Catalan Edition)

Autor: Sarah Lark

Número de páginas: 724 páginas

Fecha de lanzamiento: October 6, 2016

Editor: B DE BOOKS

Sarah Lark con La llegenda de la muntanya de foc (Trilogia del Foc 3): Trilogía del Fuego. Vol. III (Catalan Edition)

La llegenda de la muntanya de foc (Trilogia del Foc 3): Trilogía del Fuego. Vol. III (Catalan Edition) por Sarah Lark fue vendido por EUR 9,49 cada copia. El libro publicado por B DE BOOKS. Contiene 724 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

"Laclamada autora dAl país del núvol blanc torna amb la seva millor saga familiar ambientada a Nova Zelanda. Una epopeia literàriatan emotiva com fascinant, per lescriptora que ja ha seduït més de vuit milions de lectors a tot el món.
Otaki, Illa Nord, 1880. Aroha creix feliçment a lescola que dirigeix la seva mare Linda. Però un dia de setembre, la seva existència canviarà radicalment quan es converteixi en una de les víctimes del gran accident de tren de Nova Zelanda i pateixi una experiència molt traumàtica.
A RataStation, la granja dovelles de la seva família, lAroha es restablirà i recuperarà la illusió. Amb ajuda del somiador Robin i dela seva cosina, la temperamental March, satrevirà a fer un gran pas i coneixerà algú que donarà un gir insospitat a la seva vida."