Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) por Beatriz Colom  Poceiro

Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) por Beatriz Colom Poceiro

Titulo del libro: Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition)

Autor: Beatriz Colom Poceiro

Número de páginas: 96 páginas

Fecha de lanzamiento: May 7, 2016

Editor: Mallorca Fantàstica Editors

Beatriz Colom Poceiro con Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition)

Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) por Beatriz Colom Poceiro fue vendido por EUR 14,99 cada copia. El libro publicado por Mallorca Fantàstica Editors. Contiene 96 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

"Sembla un producte Disney que no té por de mostrar la sang, la prostitució i les conseqüències de la guerra". Jaume Albertí - Gotham Comics.

Els descobriments dels arqueòlegs Jaume Deyà, Pablo Galera i el seu equip al jaciment d´Almallutx, al Gorg Blau, desvetllen com era la forma de vida que duien els musulmans i berebers de la Tramuntana. Aquesta vida fou bruscament truncada per uns fets bèlics de trágiques conseqüències i que es convertiria en un gran genocidi a la Mediterrània. És possible trobar virtuts com la noblesa, l´amor i la compassió enmig del gran drama que suposà la Conquesta del rei Jaume I, anomenat el Conqueridor? Beatriz Colom Poceiro ens il.lustra aquesta història sobre la fi de la Mallorca bereber en unes vinyetes repletes d´emocions i detalls basats en els descobriments arqueològics del Jaciment.
ALMALLUTX. EL SECRET DE LA TRAMUNTANA és un còmic sobre la Conquesta de Mallorca, basat en fets reals i històrics.

Nota dels Editors.
Un còmic per a representar i donar forma als descobriments efectuats al jaciment d’Almallutx és una feina immensa, però aquesta sort que s’esmenta al principi del pròleg, que no es cerca ni es troba, sinó que es fabrica, va fer que l’artista mallorquina Beatriz Colom Poceiro, que malgrat la seva joventut ja té al seu palmarès diversos premis, s’enamorés del projecte. Hi ha posat tal passió i disciplina que ha aconseguit lo que en una factoria com Disney seria una tasca d’un equip de diverses persones en un temps rècord. Hi ha moltes hores de feina en aquest còmic, qualsevol que n’entengui ho sabrà veure. Però lo més important: hi ha autèntic amor i vertader compromís. Hi ha imaginació, però també fidelitat. Hi ha contenció: a les imatges que podrien haver resultat cruentes l’artista ha estat summament delicada, però alhora expressiva. La història d’amor afegeix un element que és imaginari, però ben possible, fins i tot probable, i assoleix que els lectors de qualsevol edat puguin empatitzar millor amb els fets històrics. Per acabar, l’estil de na Beatriz, amb uns dibuixos molt agradables a la vista, i el gran detallisme que la caracteritza, aconsegueix lo que semblava impossible: uns personatges que enamoren i a més, afegir una nota d’humor en algunes escenes mítiques, com la de les “quaranta putes consagrades”. Nosaltres dos ens fem un tip de riure cada cop que mirem aquestes grandioses vinyetes! I només és un exemple.
Com a editors, per a nosaltres és un honor immens albergar aquesta obra en el nostre catàleg més selecte. I només tenim un desig: que els lectors gaudiu tant com ho hem fet nosaltres.
Valga la redundància, en les properes pàgines tenim el gran honor de presentar-vos
Almallutx. El secret de la Tramuntana.
Assaboriu-lo a poc a poc, amb plaer i amb respecte i amb una mica de dolor quan calgui. Gaudiu-lo amb emoció i amb un somriure quan així ho mereixi.
Teniu un tresor entre les mans.
Biel Pol i Joana Pol –Editors.