Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition) por Carles Capdevila

Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition) por Carles Capdevila

Titulo del libro: Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition)

Autor: Carles Capdevila

Número de páginas: 127 páginas

Fecha de lanzamiento: April 6, 2016

Editor: Arcàdia

Carles Capdevila con Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition)

Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition) por Carles Capdevila fue vendido por EUR 9,99 cada copia. El libro publicado por Arcàdia. Contiene 127 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Recull d’onze entrevistes a pensadors contemporanis: Zygmunt Bauman, John Gray, Ágnes Heller, Alain Touraine, Judith Butler, Saskia Sassen, Jeremy Rifkin, Seyla Benhabib, Richard Sennett, Tzvetan Todorov i George Steiner.
Cadascun des de la seva disciplina de coneixement i des de la seva trajectòria vital, tots els intel·lectuals entrevistats donen arguments per interpretar la vida contemporània. Hi ha alguns temes recurrents: l’educació, el paper de la filosofia, les creences i les religions, l’impacte de la crisi econòmica, les desigualtats i la pobresa, el potencial de les dones en un nou ordre social, el paper de l’esquerra i la necessitat d’una nova política, Europa en el context global...
És un llibre que ens permet introduir-nos als universos d’aquests pensadors i ens ajuda a entendre el món d’avui, a través de les converses conduïdes per Carles Capdevila, periodista i director fundador del diari Ara.