Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition) por Carles Capdevila

Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition) por Carles Capdevila

Titulo del libro: Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition)

Autor: Carles Capdevila

Número de páginas: 127 páginas

Fecha de lanzamiento: April 6, 2016

Editor: Arcàdia

Carles Capdevila con Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition)

Entendre el món: amb onze pensadors contemporanis (Catalan Edition) por Carles Capdevila fue vendido por £9.99 cada copia. El libro publicado por Arcàdia. Contiene 127 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El libro está disponible en PDF, epub, audiolibros y muchos más formatos. El registro fue libre.

Recull d’onze entrevistes a pensadors contemporanis: Zygmunt Bauman, John Gray, Ágnes Heller, Alain Touraine, Judith Butler, Saskia Sassen, Jeremy Rifkin, Seyla Benhabib, Richard Sennett, Tzvetan Todorov i George Steiner.
Cadascun des de la seva disciplina de coneixement i des de la seva trajectòria vital, tots els intel·lectuals entrevistats donen arguments per interpretar la vida contemporània. Hi ha alguns temes recurrents: l’educació, el paper de la filosofia, les creences i les religions, l’impacte de la crisi econòmica, les desigualtats i la pobresa, el potencial de les dones en un nou ordre social, el paper de l’esquerra i la necessitat d’una nova política, Europa en el context global...
És un llibre que ens permet introduir-nos als universos d’aquests pensadors i ens ajuda a entendre el món d’avui, a través de les converses conduïdes per Carles Capdevila, periodista i director fundador del diari Ara.