La invenció dels càtars: La veritable història dels Bons Homes a Catalunya (Catalan Edition) por Sergi Grau Torras

La invenció dels càtars: La veritable història dels Bons Homes a Catalunya (Catalan Edition) por Sergi Grau Torras

Titulo del libro: La invenció dels càtars: La veritable història dels Bons Homes a Catalunya (Catalan Edition)

Autor: Sergi Grau Torras

Número de páginas: 161 páginas

Fecha de lanzamiento: March 28, 2016

Editor: Angle Editorial

Sergi Grau Torras con La invenció dels càtars: La veritable història dels Bons Homes a Catalunya (Catalan Edition)

La invenció dels càtars: La veritable història dels Bons Homes a Catalunya (Catalan Edition) por Sergi Grau Torras fue vendido por £9.54 cada copia. El libro publicado por Angle Editorial. Contiene 161 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El libro está disponible en PDF, epub, audiolibros y muchos más formatos. El registro fue libre.

Al voltant dels càtars s’ha fabricat una imatge que té poc a veure amb la realitat. El mite ha crescut sense rigor històric i avui dia aquesta imatge domina la gran majoria de llibres, des de l’assaig als best-sellers i la ciència ficció, i fins tot no és difícil trobar algun programa televisiu o radiofònic que hi faci referència.

Aquest llibre vol ser una història dels càtars a Catalunya a través dels seus documents, fonts i testimonis, els quals ens apropen a la vivència d’homes i dones que van creure en la reforma del cristianisme. La seva proposta va desencadenar la reacció ferotge del poder eclesiàstic i polític i el catarisme va ser condemnat. La conseqüència immediata va ser la creació de la Inquisició i la instauració dels mecanismes repressius que, a partir de llavors, van castigar tothom que s’allunyés del dogma catòlic. Així, els càtars van acabar condemnats per heretges i perseguits arreu d’Europa.

Però, què en sabem realment dels càtars? Eren vegetarians? Místics? Creien en la reencarnació? Quants n’hi va haver a Catalunya? Quines rutes seguien? Tenien el Grial? I els templers? Quins eren els seus preceptes?

Un llibre per descobrir la veritable naturalesa dels Bons Homes i la persecució a què han estat sotmesos a través dels segles.