La Llei del dret a l'habitatge de Catalunya: deu anys de vigència. Balanç i futur (Papel + e-book) (Monografía) por de Derechos Económicos Sociales y Culturales Observatorio

La Llei del dret a l'habitatge de Catalunya: deu anys de vigència. Balanç i futur (Papel + e-book) (Monografía) por de Derechos Económicos Sociales y Culturales Observatorio

Titulo del libro: La Llei del dret a l'habitatge de Catalunya: deu anys de vigència. Balanç i futur (Papel + e-book) (Monografía)

Autor: de Derechos Económicos Sociales y Culturales Observatorio

Número de páginas: 320 páginas

Fecha de lanzamiento: June 26, 2018

ISBN: 8491777075

Editor: Aranzadi

Descargue o lea el libro de La Llei del dret a l'habitatge de Catalunya: deu anys de vigència. Balanç i futur (Papel + e-book) (Monografía) de de Derechos Económicos Sociales y Culturales Observatorio en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

de Derechos Económicos Sociales y Culturales Observatorio con La Llei del dret a l'habitatge de Catalunya: deu anys de vigència. Balanç i futur (Papel + e-book) (Monografía)

El desembre de l'any 2007 va ésser aprovada la Llei del dret a l'habitatge de Catalunya. La Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l'habitatge, fou publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Cataunya el 9 de gener del 2008 i entrá en vigor tres mesos després, a l'abril del 2008. Enguany es compleixen deu anys de vigència d'una norma central en l'ámbit de l'habitatge a Catalunya i la resta de l'Estat espanyol, ja que regula per primer cop a casa nostra de forma concreta i ámplia en aquest dret, tractant d'equiparar la normativa catalana als països europeus més avançats en la matèria. La seva aprovació no fou exempta de debats i polèmica, tal vegada per la forta cárrega d'innovació que contenia i perque a que a la resta de l'Estat tan sols s'havien iniciat debats socials, polítics i legislatius similars al País Basc.