Caillou. El meu primer diccionari d’adhesius. Dins de casa: Amb activitats i més de 30 adhesius! (Diccionaris temàtics) por Chouette Publishing

Caillou. El meu primer diccionari d’adhesius. Dins de casa: Amb activitats i més de 30 adhesius! (Diccionaris temàtics) por Chouette Publishing

Titulo del libro: Caillou. El meu primer diccionari d’adhesius. Dins de casa: Amb activitats i més de 30 adhesius! (Diccionaris temàtics)

Autor: Chouette Publishing

Número de páginas: 36 páginas

Fecha de lanzamiento: May 10, 2017

ISBN: 8447461432

Editor: Cadí

Chouette Publishing con Caillou. El meu primer diccionari d’adhesius. Dins de casa: Amb activitats i més de 30 adhesius! (Diccionaris temàtics)

Caillou. El meu primer diccionari d’adhesius. Dins de casa: Amb activitats i més de 30 adhesius! (Diccionaris temàtics) por Chouette Publishing fue vendido por EUR 4,95 cada copia. El libro publicado por Cadí. Contiene 36 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Aquest diccionari il·lustrat presenta diverses escenes de la vida quotidiana d'en Caillou. Els nens descobriran amb ell l'univers d'en Caillou: la seva habitació, les seves joguines, etc. Els nens gaudiran observant els detalls de la il·lustració, que representa una escena familiar. Després podran anomenar els objectes que hi ha a la pàgina i reforçar el que han après amb activitats divertides.